• Helsingør Privatskole
Ingen aktuelle nyheder
    Leyla Guclu den 05-07-2016
    Kære elever og forældre på Helsingør Privatskole
    Først og fremmest vil jeg lykønske jeres Ramadan måned og håber, at den forløber på den bedste måde, samt at i vil få en god Bayram/Eid.

Skoleåret i år haft mange mindeværdig øjeblikke, som blandt andet den nye bygning har bragt med sig. Dette er alt fra vores naturlegeplads, fodboldsbane og faglokaler, som vi kan se eleverne nyder i allerhøjeste grad.
    Vi har desuden haft uforglemmelig øjeblikke, såsom den første afgangsklasse, der afsluttede afgangsprøverne med gode resultater.

Skoleåret er heldigvis forløbet uden de store problemer. Vi har med vores test vurderinger og med tilsynsførendes vurdering vist, at skolen klarer sig rigtig godt. På det grundlag vil jeg først og fremmest takke alle lærerne, bestyrelsen, vores frivillige medarbejdere og forældrene selvfølgelig.
    Skolen har arrangeret forskellige ture med eleverne som var med til, at fremme deres forståelse i de forskellige fag, samt medbragt nogle gode oplevelser med sig.

Vores børn vokser og deres kundskaber øges. Eleverne fra første klasse og op efter, har i dag modtaget deres karakterblad fra skolen. I karakterbladet har I mulighed for at se jeres børns kompetenceområder, og få en ide af hvad jeres børn skal videreudvikle, så de er klar til næste skoleår.

Selvom jeres børn har ferie, skal de stadig læse frilæsningsbøger i de forskellig sprog, de har kendskab til, hermed anbefaler jeg aldersvarende bøger. Som forældre bør I ofte være engageret i jeres børns læsestof, for at støtte samt at motivere jeres børn.

Vi, i skoleledelsen vil takke alle elever og forældre for et godt samarbejde, og ser frem til at starte igen til næste skoleår den 10. august 2016 kl. 8:15 til morgensamling og vi vil afslutte dagen kl. 11:00.

Med Venlig Hilsen
    Ahmet Canakgöz, skoleleder
    Helsingør Privatskole
    Leyla Guclu den 05-07-2016
    Helsingør Privatskole har lukket i sommerferien frem til den 10. august 2016. Helsingør Privatskole kan kontaktes via mail på info@helps.dk

Vi ønsker alle en god sommer.

Helsingør Privatskole