Ingen aktuelle nyheder
    Zuleyha Cokcetin den 24-08-2017
    Kære forældre og elever

Velkommen til skoleåret 2017/2018, som vi håber på bliver et godt, lærerrigt og givende skoleår.
    Skolen er i gang med sit ottende år, og vi har for anden gang dimitteret vores 9. klasse med tilfredsstillende resultater. Dette er vi stolte over og ser frem til succesen fortsætter for de kommende 9.klasser lige såvel.
    Vi byder velkommen til de nye elever og er taknemmelige for, at I har valgt Helsingør Privatskole.

Kære elever
    Skolen såvel som forældre har forventninger til jer, kære elever, hvilket det er nok er gensidigt. Vi vil dog starte med vores følgende råd til jer:
    • I skal arbejde med jeres lektier og bruge god tid på dem.
    • I skal læse frilæsningsbøger.
    • I skal møde til tiden til undervisningen.
    • I skal have respekt for jeres klassekammerater, skolekammerater og lærerne.
    • I skal til enhver en tid bestræbe jer på at være gode mennesker.
    • I skal vælge jeres venner med omhu i fritiden, så I ikke ender i uønskede miljøer, som vil påvirke jer negativt.

Kære forældre

I har taget et valg. I har taget et valg om jeres barn skal gå på Helsingør Privatskole, og dette skal I føle jer trygge over, for vi vil tage os af dem som vore egne. Vi bestræber os på, at jeres barn får et succesfuldt uddannelsesforløb på Helsingør Privatskole og bliver dannet til nyttige borger i samfundet i fremtiden.

De skal i deres periode på skolen, opnå en viden og forståelse for , hvordan samfundet fungerer og hvilke regler, der er gældende. De skal lære at være ansvarsbevidste og selvstændige borger, de skal vide de har en stemme og har mulighed for at præge samfundet.

For at dette kan opnås, kræver det selvfølgelig et samarbejde mellem skole, forældre og elev.
    Skolen arbejder altid med aktuelle emner, såsom demokrati, frihed og ligestilling og hvad der rykker sig i samfundet, derfor råder vi jer forældre til at bruge tid på det hjemme og følge med i medierne, så I på denne måde også lære jeres barn at diskutere, stille spørgsmål og være nysgerrige individer.

Vi må huske på at børnene skal ikke kun opdrages i den tid, de lever i nu, men også udrustes for at begå sig i fremtiden. I håb om et godt samarbejde, byder jeg jer alle velkommen endnu engang.

Ahmet Canakgöz

Leyla Guclu den 05-07-2016
    Kære forældre

Skolen har kontortid mellem kl. 8.30 - 12.30 og kan træffes på
    tlf.nr. 49 20 00 21.

Såfremt der ønskes kontakt med SFO, kan man ringe til skolelederen på tlf.nr. 60 70 63 56.

Henvendelser til skolen eller kontoret kan ske ved kontakt gennem mail til: [email protected]

Helsingør Privatskole